Proizvodi

Proizvodni proces u Prehrambenoj industriji Ascommerce d.o.o. odvija se u dva proizvodna pogona smještena u Slobodnoj zoni Osijek. Naši su pogoni opremljeni suvremenom opremom i pod stalnim su stručnim nadzorom.

U jednom dijelu objekta proizvode se mesne prerađevine u konzervi, a u drugom dehidrirani proizvodi. Cjelokupna proizvodnja organizirana je i bazirana na principima ekonomičnosti uz visoke standarde zaštite okoliša i održivog razvoja.

Spajanje modernih tehnologija s tradicionalnim znanjem i vještinama najbolja je kombinacija i način na koji smo bazirali proizvodnju svih naših proizvoda. Stalna edukacija djelatnika i modernizacija proizvodnih linija usklađena je s tehnološkim saznanjima i novitetima.

Proizvode tvrtke Ascommerce d.o.o. pronaći ćete u maloprodaji na policama trgovačkih lanaca Konzum d.d, Billa d.d., Velpro Zagreb d.o.o, Metro d.o.o., KTC Križevci, Metss Čakovec, TP Varaždin, Stanić Zagreb, Boso Vinkovci, Velepromet Vukovar, Trgocentar Zabok, Trgostil D.Subotica, ali i u trgovinama TSV trgovina, Dionis Vukovar, Lux Požega, As Diskont, Euro Alfa Bjelovar, Zdravi dućan Rijeka, Manjativa Split, itd.

Distributer proizvoda tvrtke Ascommerce d.o.o. za područje Federacije BiH je tvrtka MEŠIĆ COM d.o.o. iz Gradačca.