O nama

Prehrambena industrija Ascommerce d.o.o. hrvatska je tvrtka s 30 godišnjom tradicijom kvalitete. Tvrtka ima oko 70 zaposlenih. Proizvodni pogon nalazi se u Slobodnoj zoni Osijek, a sjedište Uprave tvrtke nalazi se u Višnjevcu.  

Svojim aktivnostima i rezultatima na polju upravljanja kvalitetom i sigurnošću proizvoda dokazujemo svoju sposobnost da udovoljimo svim zahtjevima tržišta EU. Brojni ciljevi su još pred nama, a na prvom mjestu nam je zadržati  povjerenje i zadovoljstvo kupca. Nadmašiti njegova očekivanja naš je svakodnevni zadatak.

 

Izvrsnim asortimanom od 60 različitih proizvoda s zaštitnim znakom malog kuhara  zadovoljavamo ne samo osnovne potrebe, već i sve dodatne želje širokog spektra kupaca.

Ascommerce održava tradiciju sudjelovanja u humanitarnim i donatroskim akcijama uz stalnu suradnju s lokalnim i regionalnim zajednicama na obostrano zadovoljstvo.

Dokumenti

>> Smanjenje temeljnog kapitala [.pdf]

Vizija i strategija

Ascommerce želi zadržati i ojačati poziciju u proizvodnji prehrambenih proizvoda. Istovremeno težimo značajnijoj prisutnosti, prepoznatljivosti brenda i plasmanu naših proizvoda na tržištu EU.
Cilj je ostvariti svoju Viziju na zadovoljstvo i uz angažman svih korisnika i zainteresiranih  strana (kupci, potrošači, lokalna zajednica, zaposleni, poslovni partneri). 
Ascommerce nnastavlja raditi na neprekidnom usavršavanju svojih kadrova koji čine glavni oslonac u postizanju vizije. Brojni ciljevi su još pred nama, a na prvom mjestu nam je zadržati Vaše povjerenje i zadovoljstvo.

Katalog proizvoda